NAJAVE

2 MAVER FEEDER CUP

MAVER FEEDER CUP GAREŠNICA  2017

Pročitaj više

61. SVJETSKO PRVENSTVO

NIZOZEMSKA PRVAK SVIJETA

Pročitaj više

SVJ.PRVENSTVO MLADEŽI 2014

12.SVJETSKO PRVENSTVO MLADEŽI - ASSEN - NIZOZEMSKA

Pročitaj više

POJEDINAČNO NATJECANJE ŠRU ŠARAN Gardinovec

POJEDINAČNO NATJECANJE 30.03.Gardinovec

Pročitaj više

60 SVJETSKO PRVENSTVO VARŠAVA 2013

KANAL ZERANSKI - VARŠAVA 2013 

Pročitaj više

5 MEMORIAL VAN DEN EYNDE

28.travnja se po peti puta održava MEMORIAL VAN DER EYNDE na natjecateljskim stazama Ostellato i Medelana.Natjecanje je sve popularnije i značajnije te se ove godine očekuje 1000 natjecatelja iz cijele Europe.Ovako je to izgledalo u prethodnih nekoliko godina.

 

Pročitaj više

IBERIAN MASTER 2013

Od 28.2-3.3.2013 održava se 8 Iberian Master sve popularnije natjecanje koje okuplja najpoznatije natjecatelje iz cijele Europe.Natjecanje se održava na rijeci Jucar u mjestu El Fortaleny u Španjolskoj.

Rijeka je srednje brza ,dubine 4-6 m i širine 30m sa obiljem ribe.Od tehnika dominira šteka i bolognese a prosječni ulovi po natjecatelju premašuju 30kg.U slijedećih nekoliko videa možete vidjeti kako je to izgledalo proteklih godina.

 

 

Pročitaj više

SVJETSKO PRVENSTVO ZA SENIORE - UHERSKE HRADIŠTE - 2012

Republika Češka i mjesto Uherske Hradište su domaćini  59  po redu svjetskog prvenstva u ribolovu plovkom koje se na rijeci Moravi održava 15 -16.09.2012.Svoje prve treninge odradila je i muška reprezentacija Hrvatske u sastavu:Zlatko Kračun,Darko Kolarić,Siniša Vereš,Dejan Vondrak,Josip Kutlić i Davor Florijanić.Pošto  veći dio reprezentacije dobro poznaje ribolov na tekućim vodama(iako je trenutno vodostaj Morave nizak i protok slab)nadamo se dobrom plasmanu naših reprezentativaca.

 

Pročitaj više

SVJETSKO PRVENSTVO ZA ŽENE LEEUWARDEN NIZOZEMSKA

Nakon završenog svjetskog prvenstva u Sloveniji te sjajnog uspjeha naših mladih reprezentacija na red ovog vikenda dolazi reprezentacija osoba sa invaliditetom koja sudjeluje na svjetskom prvenstvu koje se održava u Portugalskom mjestu Coimbra od 10 do 12.08. sa kojeg očekujemo dobre rezultate.Za vrijeme kada u Portugalu  traju završni treninzi na put se polako sprema i naša ženska reprezentacija u sastavu:JADRANKA GULIŠ,MARIJA REMENARIĆ,VESNA RADANOVIĆ,NATALIJA HUBAK,MARIJA TURKOVIĆ,SUZANA ŠTARGL  koja će nastupiti na svjetskom prvenstvu koje se ove godine održava u Nizozemskom gradu Leeuwarden 24-26.08.

 

 

Pročitaj više

SVJETSKO PRVENSTVO U RIBOLOVU SA OBALE KUSTVISSEN NIZOZEMSKA 2012

Svjetsko prvenstvo u ribolovu sa obale za seniorke i seniore ove godine održave se u Nizozemskoj od 13 do 20 listopada u mjestu Kustvissen.Naše reprezentacije su do sada ostvarivale sjajne rezultate te se nadamo dobrim vjestima nakon odlovljenog natjecanja.

WC KUSTVISSEN NEDHERLAND 2012

REPREZENTACIJE

PROGRAM

REZULTATI

 

 

Pročitaj više

JESENSKA OTVORENA LIGA

Na natjecateljskoj stazi ŠRC Zalešće u Murskom Središću od 21.10 do 11.11 održava se JESENSKA OTVORENA LIGA.

Pročitaj više

SJEĆANJE NA VUKOVAR

ŠRD "Mura" iz Murskog Središća organizira 18.11.2012. tradicionalni kup "Sjećanje na Vukovar" na vodi ŠRC"Zalešće".

Pročitaj više

3 ITALIAN MASTER

Ove godine se po treći puta zaredom održava ITALIAN MASTER.Natjecanje koje je u vrlo kratkom periodu postalo najposječenije u Italiji.Natjecanje se odvija u parovima od čega dva para čine ekipu.U sklopu natjecanje održava se i prezentacija noviteta renomiranih proizvođača među kojim je i  tvrtka Maver.

3 ITALIAN MASTER

Pročitaj više

2.JESENSKI KUP ŠRD ŠARAN Gardinovec

ŠRD"ŠARAN"Gardinovec 23.09. organizira 2.JESENSKI KUP na jezeru u Gardinovcu.

Pročitaj više

IX KUP ŠRK HLEBINE

16.09.2012. na akumulacijskom jezeru u Rasinji  ŠRK"Hlebine"održava 9.kup u ribolovu plovkom.

 

Pročitaj više

LIGA MLADEŽI 2013.

15 i 16.09. održavaju se prva dva kola lige mladeži 2013.Na jezeru Banova Jaruga kreće liga za kategorije U-14(slobodno)  U-18(šteka) i U-23(šteka). 

Pročitaj više

ORKA MAVER DAY

01.04.2012. na natjecateljskim stazama Stara Mura u Podturnu održava se pojedinačno natjecanje u ribolovu udicom na plovak

Pročitaj više

RIBOLOVNE LIGE HŠRS-a

Pred nama je ponovno vikend rezerviran za ligu HŠRS-a.Nakon stanke na redu su 5 i 6 kolo kojea se održavaju na kanalu HE Dubrava,Mačkovcu,Osijeku,Veleševcu,Virovitici,Ludbregu,Ravenskoj Kapeli,Čazmi i Vrbovcu.

Pročitaj više

LJETO RIBE UZ DRAVU 2012

I ove godine ŠRD Klen iz Svete Marije organizira manifestaciju LJETO RIBE UZ DRAVU u sklopu koje će biti održano pojedinačno natjecanje (subota)  04.08.2012. i ekipno natjecanje (nedjelja) 05.08.2012. 

 

Pročitaj više

SVJETSKO PRVENSTVO U-14, U-18, U-23 RADEČE-SEVNICA 2012

U tijeku su treninzi za svjetsko prvenstvo mladeži u Radečama i Sevnici koje će se održati 28 i 29.07.2012.Bili smo i isprobali stazu nekoliko tjedana ranije za vrijeme dosta niskog vodostaja te 

predviđamo dobar ribolov za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva i  nadamo se dobrom plasmanu naših reprezentacija za koje smatramo da imaju velike šanse da se održe u svjetskom vrhu.

U-14 :  Ervin Škoda ,Luka Šuker,Alan Filep,Leon Jureša i Tomislav Orehovec 

U-18 : Alan Perko,Dino Hrenar,Matija Lisjak,Mario Špoljarić,Mihael Guliš

U-23 : Sandi Matijašević,Matija Kraševac,Ivan Turković,Mihael Pongrac,Matej Imprić

 

 

Pročitaj više

TRAŽILICA

MOJA KOŠARICA
Količina:
0
Iznos:
0,00 kn

POSEBNA PONUDA STOLICA 2018

Pregledaj više

POSEBNA PONUDA ŠTEKA 2018

Pregledaj više